Balmoral | mode Maastricht | herenmode

Sportieve en klassieke herenmode. Promotie juli 2012: allen voor SMM bezoekers 30% korting op hiltl pantalons (normaal in de uitverkoop 20% korting)!!

Balmoral Men’s Fashion is gevestigd in het gedeelte Wyck aan de oostzijde van de Maas, waar ook het station van Maastricht is gelegen. Gesitueerd vlak naast de St.Servaasbrug bij het ophellend gedeelte naast bonbonszaak “Friandises”.

In een sfeervolle ambiance wordt je door eigenaar Emile Bertram vakkundig en vriendelijk bediend. Reeds drie generaties in de mode zorgt voor optimale affiniteit met de modebranche. De collectie is gevarieerd en kan als sportief/klassiek bestempeld worden, waarbij niet uit het oog verloren wordt, hoe je op diverse leuke, mooie manieren combinaties kunt samenstellen, die zowel sportief, klassiek als gecombineerd gedragen kunnen worden. Een pragmatische aanpak aldus. Gedurende de jaren heeft Balmoral Men’s Fashion een zeer grote klantenkring weten op te bouwen uit Maastricht en omstreken, maar niet te vergeten ook uit de rest van Nederland !!

Advertenties