Kicken Kookstudio-studio | kookwinkel | kookworkshops | Maastricht

Alles voor keuken, bad en tuin.  In de kelder een kookstudio voor kookcursussen Promotie juli 2012: nog niet bekend.

Kicken kookwinkel-studio is al meer dan tachtig jaar oud. Tot 2006 had de familie Kicken in de Dorpstraat namelijk een grote huishoudwinkel met alles voor keuken, bad en tuin. Tiny en Marlou wilden zich specialiseren in het betere keukensegment in een kleinere, knusse zaak waarin ze hun fraaie assortiment beter kunnen presenteren. Op dezelfde plek, met gratis parkeerplaatsen naast de deur, maar ook met nieuwe moderne mogelijkheden: een winkel online.

Bij Kicken Kookwinkel vindt u een uitgebreide collectie aan kookboeken. Van vegetarisch koken tot alle geheimen van een culinaire barbeque.

Voor jong en oud zijn er diverse boeken waarmee u smakelijk voor de dag kunt komen. Voor uzelf of om cadeau te geven.

De trots van Tiny en Marlou is de kookstudio in de kelder, uitgerust met vier hypermoderne kooktoestellen, strakke houten werktafels, combi-ovens en een spoelcentrum. Bij de aanblik van zoveel moois krijg je vanzelf zin om te koken. Dat gevoel hebben meer mensen, want de kookworkshops, die worden gehouden, zijn een groot succes. Onder begeleiding van een professionele kok maken de cursisten een voor-, hoofd- en nagerecht. En na gedane arbeid kunnen ze met z’n allen aan een grote ovalen eettafel genieten van hun zelf bereide maaltijd.

De kookworkshops hebben afwisselend een ander thema. De ene keer staat de Italiaanse keuken centraal, een andere keer bestaat het menu wellicht uit wild of uit vis.
Het mag duidelijk zijn: de liefhebber van de betere keukenartikelen kan een bezoekje aan Kicken kookwinkel-studio eigenlijk niet overslaan. “Uniek zijn onze producten niet, maar het gaat om de toegevoegde waarde die wij bieden. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel; belangrijker dan dat de klant iets koopt, is dat hij het juiste advies krijgt.”

Marlou en Tiny leggen iedereen die binnenkomt bij Kicken kookwinkel-studio in de watten met een persoonlijke bediening en een op maat gesneden advies. “Goed kookgerei is het halve werk, maar dan moet je wel weten hoe je ermee om moet gaan. Wij helpen de mensen daarbij – onder het genot van een kopje koffie – graag op weg.
De liefhebber van mooie keukenspullen vindt zowel op deze site als in de winkel een uitgebreid assortiment en nog veel meer naar zijn gading. Van pannen, pasta kookgerei tot cadeauartikelen, van een groot assortiment kookboeken tot elektrische keukenapparaten en van professionele koksmessen tot trendy afvalsystemen. Allemaal kwaliteitsproducten, die Kicken kookwinkel-studio tegen concurrerende prijzen verkoopt. Ook is er een aanbod van verschillende soorten olie en azijn. Vraag ook eens naar ons nieuw assortiment Taart- en bakdecoraties.

Bent u enthousiast geworden, maar heeft u geen tijd of zin om de winkel te bezoeken? Geen nood. Via de website van Kicken Kookwinke-studio kunt u ook vanuit uw luie stoel de hoogwaardige producten bestellen en thuis laten bezorgen. Vanaf 150 euro is bezorging zelfs gratis. Kan het nog makkelijker?

Advertenties