Habets schoenen | schoenen Maastricht | dames | heren | kinder

Schoenenwinken ik Wyck Maastricht gespecialiseerd in modieuze schoenen voor losse steun en diverse breedtematen. Promotie juli 2012: nog niet bekend.

Habets schoenen in Maastricht is gespecialiseerd in modieuze schoenen voor losse steun en diverse breedtematen. Het is belangrijk dat uw schoen precies op uw voet afgestemd is. De tijd dat steunzolen alleen in degelijke veterschoenen pastten is allang voorbij. Habets zoekt steeds naar verjonging en mooie materialen.

Habets verkoopt schoenen van de betere merken. Door de jarenlange ervaring weten de medewerkers van Habets precies welke schoen bij u past. Qua stijl en pasvorm. U vindt bij Habets o.a. de merken: Mistral, Mephisto, van Bommel, Solidus, Meindl. Damesschoenen vindt u van de merken: Durea, Footnotes, Solidus, Waldlaufer, Thinq, Vabeene, Hartjes, JJ footwear, Mistral en pantoffels van Rohde en Romika.

Naast heren- en damesschoenen vindt u bij Habets ook een ruim assortiment aan kinderschoenen van o.a. de volgende merken: Track-style, Twins, Piedro en pantoffels van Giesswein.

Wanneer u Maastricht bezoekt moet u zeker eens bij Habets binnenlopen. Mocht u niet in staat zijn de winkel te bezoeken, dan kunt u telefonisch een afspraak maken en komt Habets bij u aan huis.

Advertenties