Infra Ligne | gezondheidscentrum Maastricht

In deze bijzondere winkel vindt u spirituele objecten.  Van Boeddha’s uit Myanmar (Birma), klankschalen, heiligen beelden, sieraden, bijzondere edelstenen, etherische oliën, wierook en nog veel meer. Promotie juli 2012: 20% korting op alle Boeddha beelden!!

Bij Infra Ligne kunt u gezond afvallen.

Tijdens de analyse wordt GRATIS een vrijblijvende lichaamsmeting gedaan. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn. Iedereen is immers verschillend. Je krijgt van ons een schriftelijk gewaarborgde centimetergarantie. Wordt het gegarandeerde resultaat niet bereikt, dan betaalt (InfraLigne) een evenredig deel van de kuurkosten terug.

Bij InfraLigne kun je op een gezonde en verantwoorde manier gewicht verliezen. Door de revolutionaire afslankingsmethode met infrarood dieptewarmte, verlies je centimeters op plaatsen waar jij het wilt. Combineer daarbij het voedingsadvies van onze diëtiste.

Beweeg
In de InfraLigne cabines met infrarood warmtestraling doe je gedurende een 30-tal minuten specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorieverbranding (1200 cal per oefensessie). Rug en gewrichten worden hierbij ontlast, omdat alle bewegingen liggend gebeuren.

De infrarood dieptewarmte dringt tot 4 cm diep door de huid en vetlaag en zorgt voor een toename van de spiermassa en elasticiteit. Je lichaam gaat er niet alleen goed en strak uitzien, maar wordt ook gezonder en fitter.

Advertenties