Julienne | reparatie koffiemachines | Maastricht

Meer dan 30 jaar ervaring met de reparatie van koffiemachines.  Promotie juli 2012: 20% korting op alle producten na invullen klantenkaart.

Julienne in de Rechtstraat is van oudsher een winkel voor het betere keukengerei. In juni 2012 zal de winkel stoppen met de verkoop. De heer en mevrouw van den Hoogen gaan verder met het repareren en het onderhoud van koffiemachines van Jura en Gaggia.

Tot eind mei is er een uitverkoop met kortingen tot wel 40%. Na 31 mei 2012 sluit de winkel. Maar u kunt dan nog wel gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring. Heeft u een kapotte koffiemachine en wilt u die laten maken, dan bent u bij Julienne aan het juiste adres. Of wilt u uw machine een onderhoudsbeurt geven? Ook dan kunt u ervan uitgaan dat de kennis en ervaring garant staan voor optimale service.

Het repareren van een koffiemachine door de fabrikant is vaak een hachelijke en tijdrovende zaak. Zo niet bij Julienne. U bregt uw machine naar een van de ophaallocaties en in de meeste gevallen kunt u uw machine dezelfde week nog ophalen.

Anton van den Hoogen repareert onder andere de volgende merken koffiemachines:

– Jura
– Gaggia

Advertenties