Kapsalon Motief | haarmode Maastricht

zowel dames als heren terecht. Voor een ‘normale’ knipbeurt tot het kleuren van uw haar.  Promotie juli 2012: nog niet bekend.

Kapsalon Motief is gehuisvest aan de rand van het centrum van Maastricht. Bij kapsalon Motief kunnen zowel dames als heren terecht. Voor een ‘normale’ knipbeurt tot het kleuren van uw haar. Bij kapsalon Motief vindt u naast een hoge kwaliteit ook een waardevolle sfeer. U kunt daardoor echt ontspannen en voelt u zich direct thuis.

Bij kapsalon Motief in Maastricht kunt u naast de diverse behandelingen uiteraard ook producten kopen waarmee u uw haar in balans en gezond houdt. Motief verkoopt onder andere de volgende huismerken:

Unite
Unite is een natuur product (parabene vrij) en zorgt voor een goeie wellness voor huid en haar.

Joico
Joico is een natuurproduct dat gebaseerd is op fruit. Joico is vooral bekend vanwege de huidvriendelijkheid en allergieën.

Het interieur is verzorgd door Trans Form architecten. Het interieur bestaat uit een aantal ruimtes waar respectievelijk de voorbereiding, wassen en knippen,  ondergebracht zijn. Voor de benodigde functies zoals de balie, een knipwand, wasunits en kasten is qua materiaal gekozen voor een combinatie van natuursteen en ebbenhout.

Advertenties