Uit de Steigers | zorgbureau | Maastricht

het geven van arbeidstraining, stagebegeleiding, ambulante hulpverlening, dagbesteding, schoolvervangende trajecten en individuele trajecten op maat Promotie juli 2012: open dag.

Uit De Steigers is een zorgbureau dat gevestigd is in Gronsveld en Maastricht.

Vanuit de thuisbasis in Maastricht richt het zich op het geven van arbeidstraining, stagebegeleiding, ambulante hulpverlening, dagbesteding, schoolvervangende trajecten en individuele trajecten op maat. Naast het dagelijks op locatie aan het werk zijn beschikt Uit De Steigers over een grote eigen werkplaats, showroom en multifunctionele ruimte!! (Calibris erkend leerwerkbedrijf)

Uit De Steigers is er voor mensen die door psychische of sociale problematieken, al dan niet met een licht verstandelijke beperking, extra aandacht nodig hebben om aan het werk te komen of dagbesteding te volgen. Uit De Steigers wil hen hierbij helpen en daarmee de mogelijkheden naar de arbeidsmarkt of regulier re-integratietraject vergroten.

Uit De Steigers zet in op verschillende werkprojecten, activiteiten en gecreëerde situaties met als doel de deelnemer verder te helpen in hetgeen hij of zij heeft aangegeven te willen ontwikkelen. Het opdoen en inzicht verkrijgen van sterke en minder sterke kanten tijdens het werk, arbeidsritme en arbeidsmogelijkheden, attitude zijn voorbeelden hiervan.

Uit De Steigers staat ingeschreven bij branchevereniging MO-groep en onderschrijft de geformuleerde beroepscode.

Advertenties